Behandlingsområden

Många av oss provar gärna de senaste trenderna och letar efter nya sätt att ta fram det bästa av vårt utseende. Det finns många skönhetsbehandlingar på marknaden och det kan vara svårt att veta vilken som passar bäst för just dig.

HITTA RÄTT SKÖNHETSBEHANDLING TEST

Det finns massor av sätt att få huden att både må bra och se bra ut – allt från krämer och serum till allt mer populära kosmetiska behandlingar som microdermabrasion, kemisk peeling, fillers och rynkavslappnande injektioner. Många utlovar ett yngre och fräschare utseende, men det kan vara svårt att veta vad som passer just för dig.

Vår hud förändras över tid, allt eftersom benstruktur, ansiktsmuskler och vår vävnad förlorar volym, vilket i sin tur påverkar ansiktsformen. Vad kan du då göra när dina väl beprövade skönhetsrutiner inte fungerar längre?

Alla kvinnor kan få en fräschare och slätare hud, oavsett ålder, genom att använda sig av hudens egen återfuktare, hyaluronsyra (HA). Hyaluronsyra är ett naturligt ämne som finns i vår kropp och som håller huden slät och elastisk genom att binda vattenmolekyler. HA är väldigt bra på att binda fukt och resultatet blir en ökad släthet och minskad förekomst av rynkor.

Fillers för ansiktet består av hyaluronsyra och tillför fukt där huden behöver den som mest. Genom att placera hyaluronsyra djupt nere i hudlagren får du ett resultat som håller längre. Många krämer och serum innehåller också HA och kan ge kortsiktiga resultat. Idag är injektionsbehandlingar med fillers en väldigt populär behandling eftersom du får en naturlig skönhet som håller upp till ett år.

Oavsett om du vill återskapa volym i käklinjen, släta ut linjer och rynkor eller fylla ut läpparna kan fillers vara något för dig. Juvéderm har en teknologi som gör det möjligt för behandlaren att skapa ett naturligt resultat som håller länge.

Läs mer för att se om det finns en behandling som passar dig.

Ingredienserna

Utforska ett behandlingsområde

Fillers med hyaluronsyra är en skonsam behandling som kan behandla många delar av ditt ansikte. Välj område och läs mer:

Dina ögon

Om du är en av alla kvinnor som oroar sig för hur åldrandet påverkar ögonen kanske det finns en lösning för dig.

Dina ögon

Dina kinder

Kindbenen markerar vårt ansikte, men med åren förändras våra strukturer. Dags att ge dem ett lyft?

Dina kinder

Dina läppar

Med Juvéderm fillers kan du göra dina tunna läppar fylligare samtidigt som en naturlig känsla och form bevaras.

Dina läppar

Din ansiktsform

Ge dig själv ett helhetslyft där du förstärker ansiktets konturer och adderar förlorad volym i exempelvis kinder och haka.

Din ansiktsform