FILLERS ANSIKTSLYFT

Alla vill känna sig nöjda när de tittar sig i spegeln, oavsett ålder. Experter på skönhet anser att höga kindben, en väldefinierad käklinje och kinder är skönhetens signum. Oavsett hur du vill förbättra konturerna i ditt ansikte finns det icke-kirurgiska ansiktslyftningar att tillgå.

Varför ändras din ansiktsform?

Ansiktet eller figuren?

När vi tränar känner vi oss både friskare och mer attraktiva, ibland resulterar dock träning i en viktnedgång vilket kan göra att huden i ansiktet blir lite hängig. Genom att tillföra volym i ansiktet kan du få en ansiktsform som kompletterar din figur.

Så förändras ansiktsformen över tid

Över tid förändrar både miljön och det naturliga åldrandet din ansiktsform. Låt oss ta en titt på vad som händer.

Varför förlorar vi volym?

Åldrandet gör att ansiktets mjuka vävnad förlorar volym, vilket är en av de största orsakerna till att ansiktsformen förändras. Dessutom producerar våra hudceller mindre hyraluronsyra vilket gör huden mindre elastisk och påverkas mer av tyngdkraften. När vi åldras förändras även vår benstruktur i ansiktet och alla dessa faktorer bidrar till att huden blir hängigare och ansiktsdragen dras nedåt. Även linjer, rynkor och veck bildas vilket gör ansiktet mindre definierat och balanserat.

Omfördelning av fett

Ett ungdomligt ansikte har en jämn fördelning av fett under huden vilket ger runda konturer, höga kindben och en tydlig käklinje. När vi åldras sjunker fettkuddarna ner och skapar ett tryck mot vecken mellan nästippen och mungipan, vilket gör dem mer framträdande och käkformen blir bredare och längre. Allt detta ger oss ett äldre utseende. 


Om du trots dina nuvarande skönhetsbehandlingar inte får önskvärda resultat kan du behöva tillföra volym i vissa delar av ansiktet. Med Juvéderm kan du få ett lyft och en elasticitet som återskapar en mer ungdomlig framtoning av ditt ansikte.

Ansiktslyft med Juvéderm 

Juvéderm är gel med hyaluronsyra som injiceras under huden med en tunn nål. Gelen fyller ut linjer och rynkor, förstärker konturer eller ger en diskret extra volym. Hyaluronsyran i gelen hjälper till att bevara och återställa hudens elasticitet.

Hur snabbt syns skillnaden med Juvederm ansiktslyft, före och efter behandling? Det fina är faktiskt att du ser resultat omedelbart efter behandlingen.

Resultat för ansiktsform