Juvéderm behandlar ansiktets alla områden

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna och miljontals användare över hela världen använder Juvéderm för att motverka många ålderstecken och förbättra sitt utseende.

Juvéderm ansiktsfillers

Juvéderm tillverkas av det globala läkemedelsbolaget Allergan som banat väg för utvecklingen av medicinska estetiska behandlingar under tre decennier. Vår produktserie Juvéderm är tillverkad med hög säkerhet och med en avancerad teknik som skapar naturliga resultat som håller länge.

Vår filosofi är enkel, vi vill erbjuda dig och din läkare/sjuksköterska beprövade behandlingar av hög kvalitet som lever upp till era förväntningar och som ni båda kan lita på. Hittills har Allergan sålt över 37 miljoner sprutor.

Juvéderm använder sig av en unik teknologi som kallas för VYCROSS vilken skapar naturliga resultat som håller längre. När produkten injicerats har den en unik förmåga att integrera med vävnaden vilket skapar det naturliga resultatet.

Varje produkt i Juvédermserien fyller sitt unika syfte oavsett om det rör sig om att släta ut rynkor, återskapa volym, förstärka läpparna eller ansiktets konturer. Din läkare eller sjuksköterska kommer troligtvis att använda flera av produkterna från serien för att åstadkomma en skräddarsydd behandling som motsvarar dina förväntningar.

Juvéderm är ett icke invasivt ingrepp och produkten innehåller ett bedövningsmedel (lidokain) vilket gör behandlingen behagligare. Återhämtningstiden är kort och du kan fortsätta att jobba och leva som vanligt efter behandlingen.

Juvéderm Volbella with Lidocaine

Juvéderm®VOLBELLA®

en mjuk produkt som lämpar sig för behandling av exempelvis fina rynkor och linjer.

Juvéderm Volift with Lidocaine

Juvéderm® VOLIFT®

för djupare rynkor och veck men kan användas även för konturering och i läppar.

Juvéderm Voluma with Lidocaine

Juvéderm® VOLUMA®

för djupare rynkor och veck samt volymuppbyggande.

Juvéderm® VOLITE

en unik produkt som återfuktar,  förbättrar hudens elasticitet och reducerar fina linjer.

En favorit hos både behandlare och patienter

Juvéderm har använts vid över 37 miljoner behandlingar i hela världen, och siffran ökar hela tiden.

Juvédermserien ger ett naturligt, hållbart och säkert resultat.

98 %

av patienterna skulle rekommendera Juvéderm till sina vänner

98 %

av patienterna hade uppnått sina mål efter sin behandling med Juvéderm