FILLERS KINDER

Höga och väldefinierade kindben är något som många kvinnor tycker är vackert. Men med tiden förändrar både miljön och den naturliga åldringsprocessen din ansiktsform. Med fillers kan du känna dig snygg i alla åldrar.

Varför sjunker kindbenen in?

32 %

av alla kvinnor oroar sig för att de inte ska känna sig attraktiva när de åldras, men faktum är att nu kan du faktiskt se lika fantastisk ut som du känner dig.

När vi åldras förändras vår benstruktur samtidigt som annan vävnad i ansiktet förlorar volym. Våra höga kindben blir mindre markerade, och det kan kännas som vår vävnad hänger ner. Kanske har du testat olika ansiktsövningar och makeuptekniker för att återskapa den förlorade volymen, men har du någonsin tänkt på vad som egentligen händer under huden

Förekomsten av linjer, rynkor och veck

Över tid gör förlusten av hyaluronsyra i huden att kindbenen förlorar lite av sin ungdomliga elasticitet. Fettdepåerna i kinderna börjar glida neråt och skapar ett ökat tryck över näslinjen, den linje som går från nästippen till mungipan. Det gör att vecket framträder ännu mer.

Vart tog volymen vägen?

Alla älskar fylliga kinder men våra ansikten förändras med åren framförallt på grund av att vår benstruktur och våra fettkuddar förändras. När våra kindben får en annan struktur och ger mindre stöd åt ansiktsfettet ovanpå, börjar fettet att sjunka neråt mot den nedre delen av ansiktet och dina kinder blir mindre fylliga.

Juvéderm fillers för kinder 

Juvéderm är en filler som består av hyaluronsyra (HA) vilken har som uppgift att binda fukten i ditt ansikte. På så sätt kan den på ett skonsamt och naturligt sätt återskapa volym och släta ut linjer, rynkor och veck.

När hyaluronsyra tillförs djupt ner i huden återskapas hudens ungdomliga elasticitet. Om vi tillför volym i mellanansiktet genom att framhäva kindbenens form kan vi lyfta både kinder, läppar och den nedre delen av ansiktet. Vad är skillnaden med Juvéderm fillers för kinder, före och efter behandling? Det bästa av allt är faktiskt att du ser resultat omedelbart efter behandlingen.

Resultat för kinder