FILLERS UNDER ÖGONEN

Ögonen är den del av ansiktet som uttrycker hur vi känner, och självklart vill vi framhäva dem på ett positivt sätt. Ansiktsmimik som uppstår när vi exempelvis ler eller rynkar pannan leder till att vi så småningom får rynkor och veck i ansiktet.

Varför förändras huden runt ögonen?

53 %

av alla kvinnor oroar sig för hur åldrandet påverkar deras ögon.

Både miljön och den naturliga åldringsprocessen påverkar vår hud. Faktorer som rökning och solexponering kan vi påverka själva medan den fysiska förändringen blir svårare att undvika. Vad är det då som händer?

Förekomsten av linjer och rynkor

Med tiden får huden runt ögonen ett allt lägre innehåll av hyaluronsyra. När vi åldras producerar hudcellerna mindre hyaluronsyra vilket gör att huden binder fukten sämre. Huden torkar ut och förlorar sin elasticitet och volym, vilket gör den mer benägen att bilda rynkor. Torr och tunn hud gör också att kinderna börjar hänga. Den underliggande muskel- och benstrukturen förändras också, vilket fördjupar håligheterna runt ögonen och ger ett insjunket och trött utseende.

JUVÉDERM mot påsar och rynkor under ögonen 

Över tid förlorar vi fyllighet i panna, vid tinningarna och ögonhålan. Skelettet i ansiktet förändras också och dina ögonhålor förstoras, vilket gör att ögonen kan se insjunkna ut. När fylligheten minskar börjar ögonbrynen att hänga och huden under ögonen blir ännu tunnare, med mörka ringar och påsar som resultat.

Många kvinnor använder en ansiktskräm för att tillföra fukt eller täcker rynkorna med makeup. Om du letar efter en lösning som inte kan tvättas bort kan Juvéderm fillers under ögonen vara något för dig. Om du tillför volym till nyckelpartierna runt ögonen får du det uppfräschade utseendet du strävar efter.

Hur kan Juvéderm hjälpa?

Juvéderm är en filler för ansiktet som består av hyaluronsyra som kan användas på flera olika sätt:

  • Reducera eller släta ut linjer, rynkor och veck.
  • Förstärka läpparna eller ansiktets konturer.
  • Addera förlorad volym i exempelvis kinder och haka.
  • Förbättra hudens elasticitet, struktur och lyster.
Resultat för ögon