Om du är intresserad av en JUVÉDERM®-behandling ska du först boka en konsultation med en behandlare.

Oavsett om du redan har en tydlig bild av vilket område du vill behandla, eller bara vill veta mer, så kommer behandlaren att vägleda dig genom dina alternativ och kan skräddarsy en personlig behandlingsplan åt dig. Det är inte ett krav att boka en behandling efter din konsultation utan det är ett möte för att du skall känna dig trygg och få all den information du behöver.

Fyll i frågorna här under. De hjälper dig att identifiera dina mål och de områden du vill behandla. Utifrån dina svar skapas en bild/profil som du kan ta med till din konsultation.

Komplettera gärna din profil med egna foton av dig själv. Det hjälper din behandlare att se dina olika ansiktsuttryck (till exempel leende eller rynkad panna).

Varje besök kan ta mellan 30 minuter till en timme. Samtliga JUVÉDERM®-produkter innehåller ett bedövningsmedel som kan lindra eventuella obehag under själva behandlingen.

Resultaten syns kort efter behandling. Det kan förekomma viss rodnad eller svullnad runt injektionsställena. Du kan i regel fortsätta din dag som vanligt, lite beroende på vilken behandling som utförts. Din behandlare kommer att berätta vad som gäller för dig.

Under din konsultation kan det vara bra att ställa några av dessa frågor till din behandlare innan du bestämmer dig för att boka en tid:

FRÅGA 1: Berätta mer om din utbildning och erfarenhet? Du bör endast injiceras av en utbildad och kvalificerad behandlare som tryggt kan berätta om sina erfarenheter och guida dig genom konsultationen.
FRÅGA 2: Kan jag få se exempel på tidigare behandlingar som du har utfört? Be att få se före-/efterbilder på patienter som din injecerare har behandlat. Be även om att få se bilder på resultatet hos de patienter som injeceraren har utfört liknande behandlingar på.
FRÅGA 3: Vilket varumärke använder ni? Fråga dem vilket varumärke de använder och varför? Du ska endast låta dig injiceras med fillers som har godkänts och/eller certifierats av relevant myndighet.
FRÅGA 4: Vilken behandling behöver jag för att få det resultat jag vill ha? Kan du förklara min behandlingsplan? Din behandlare ska kunna visa dig och ta hänsyn till dina känslomässiga önskemål på slutresultatet. Beroende på vad som är viktigt för just dig att känna. (dvs. hur helheten ska kännas, inte bara slutresultatet på specifika "linjer"). En bra behandlare kommer att berätta om ditt önskade utseende är möjligt att få fram och bör rekommendera en behandlingsplan. Behandlingsplanen bör också Inkludera kostnader så att allt är klart och tydligt från början.

HITTA KLINIK

Hitta en klinik nära dig och boka en konsultation med en behandlare.