Funderar du på en konsultation?

Det är fullt naturligt att du har frågor innan du bokar en konsultation. Filler är kanske en ny behandlingsmetod för dig och då kan det kännas bra att rådgöra med någon professionell inom området.

Det börjar med ett samtal

Om du funderar över en behandling kan du få en konsultation av en läkare eller sjuksköterska för en mer djupgående diskussion. Där går ni igenom dina önskemål och lägger tillsammans upp en behandlingsplan. Det är viktigt att du får svar på dina frågor innan din behandling.

Följande kan vara bra punkter att diskutera med din behandlare:

  • Vilka behandlingsresultat vill du uppnå?
  • Vad bör du tänka på före/efter behandling?
  • Har produkten som behandlaren använder tagits fram genom forskning och omfattande tester?
  • Hur länge kan du förvänta dig att resultatet håller?

Vad kan du förvänta dig av din första konsultation?

Du kanske fokuserar på en specifik del av ansiktet, eller så kanske du bara vill veta mer i största allmänhet. Oavsett vilket kommer din läkare eller sjuksköterska att göra en bedömning av ditt ansikte för att kunna föreslå en personlig behandlingsplan.

Konsultationen kan inledas med att du får berätta om det område som bekymrar dig mest. Bli inte överraskad om de tar bilder på dig. De kan behövas för att kunna visa din specifika ansiktstruktur och hur en ansiktsfiller kan användas på just ditt ansikte. Dessutom kanske du får se bilder av andra patienter (eller så kan du själv be om att få se bilder) för att få en bättre uppfattning om det resultat du kan förvänta dig.

Om du bestämmer dig för en behandling kommer din behandlare att föreslå ett personligt alternativ bara för dig. Ni går igenom hela behandlingsprocessen för att du ska uppnå de resultat som du önskar.

GUNILLA, 59

Jag hade väldigt många frågor och funderingar inför konsultationen men gick därifrån med svar på mina funderingar och en väldigt positiv känsla.

Jenny , 43

Jag tyckte att det var bra att prata med en behandlare eftersom jag fick hjälp med att hitta mina problemområden. Jag kan varmt rekommendera en konsultation.

Hitta en klinik

Är du intresserad av att veta mer om hur en injektion med Juvéderm kan förbättra ditt utseende?

Ta ett första steg och boka en konsultation med en läkare eller sjuksköterska. Använd vår sökmotor för att hitta en behandlare nära dig.

Postadress