Snart dags för behandling

Du har fått reda på allt du behöver veta och har bestämt dig för att fillers är något för dig. Vad händer nu? Vid det här laget borde du känna dig helt bekväm med din kommande behandling. Här följer en snabb översikt över hur det kan gå till på behandlingsdagen.

Behandlingsdag

Beroende på din personliga behandlingsplan kan besöket vara mellan 30 minuter och en timme. Din behandlare inleder med att gå genom din behandlingsplan och berätta för dig vad som kommer att hända under behandlingen. Du får veta i vilka områden som injektionen kommer att utföras för att ni ska kunna uppnå de resultat som du är ute efter.

När du är redo tvättas behandlingsområdena för att förbereda för injektion. Om du använder Juvéderm som innehåller bedövningsmedlet Lidokain kommer du att uppleva minimalt med smärta och svullnad i behandlingsområdena.

Varje injektion varar bara några sekunder, och mängden Juvéderm som används varierar beroende på huvudsyftet med behandlingen. Behandlingstekniken varierar också beroende på vad du vill uppnå. Det kan mycket väl vara så att man injicerar en del av ansiktet som egentligen inte är ditt huvudfokus, men som i sig leder till att skapa de resultat du vill ha.

Efter varje injektion masserar din behandlare området för att se till att Juvéderm har placerats rätt och har fördelats jämnt i huden. Du ser resultat omedelbart efter behandlingen. En liten svullnad och rodnad kan uppstå vid injektionspunkterna, det är helt normalt och kommer att lägga sig fort.

Din behandlare kanske vill boka in ett uppföljningsmöte inom några veckor bara för att se så att du är nöjd med resultatet. Det är ett utmärkt tillfälle att se till att du är helt nöjd med behandlingen, eller få en lätt touch-up för att uppnå de resultat du vill ha.

Hanna, 35

Själva behandlingen var faktiskt väldigt enkel och tog bara 30 minuter. Jag var förvånad över att jag knappt kände någonting. Min läkare fick mig att känna mig väldigt lugn och avslappnad.

Carola, 50

Efter behandlingen med fillers började jag tycka mycket mer om mitt utseende. Det här är mitt råd till andra när det gäller behandling: det är bara du som vet varför du vill ha en förändring - om det känns rätt är det bara att satsa!

Hitta en klinik

Är du intresserad av att veta mer om hur en injektion med Juvéderm kan förbättra ditt utseende?

Ta ett första steg och boka en konsultation med en läkare eller sjuksköterska. Använd vår sökmotor för att hitta en behandlare nära dig.

Postadress