FRÅGOR OCH SVAR

Har du fortfarande frågor? Hitta mer information om behandlingar med filler och anti-rynk injektioner under FRåGOR OCH SVAR- eller kontakta en klinik nära dig för en individuell konsultation.

FRÅGOR OCH SVAR - FILLERS

VAD ÄR FILLERS?

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna och miljontals användare världen över använder Juvéderm för att motverka ålderstecken och förbättra sitt utseende. Juvéderm är en gel med hyaluronsyra som injiceras under huden med en tunn nål. Gelen fyller ut linjer och rynkor, förstärker konturer eller ger en diskret extra volym.

Juvéderm är en serie olika produkter som passar för alla indikationer som exempelvis ge ett lyft, förbättra konturer, skapa symmetri eller förbättra en enskild indikation t.ex. läppar

HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATET?

Fillers håller vanligtvis upp till ett år, men i vissa fall upp till 18 månader beroende på vilken del av ansiktets om behandlats.

ÄR DET NÅGON ÅTERHÄMTNINGSTID?


Återhämtningstiden är mycket kort efter en fillerbehandling. Vanligtvis tar en behandling mellan 15-30 minuter och du kan vanligtvis återgå till dina vardagliga aktiviteter direkt efter behandlingstillfället.

TILLBAKA

FRÅGOR OCH SVAR - NATURLIGA RESULTAT

HUR KAN JAG FÅ ETT NATURLIGT RESULTAT MED EN FILLERBEHANDLING?

För att få ett naturligt resultat vid en injektionsbehandling med fillers är nyckeln att följa en detaljerad behandlingsplan som är skapad efter dina behov. Det krävs även en bra behandlare som ser till estetiken i hela ansiktet.

En behandlingsplan kan be bestå av ett flertal behandlingstillfällen med små förbättringar som planeras över en bestämd tid. Allt för att möta just dina önskemål och behov.

LÄS MER Läs mindre
TILLBAKA

FRÅGOR OCH SVAR - VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG?

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingstiden kan variera beroende på hur många områden i ansiktet som ska behandlas. Din behandlande läkare/sjuksköterska kommer att berätta hur lång tid din behandling kommer att ta efter att ni tillsammans lagt upp en behandlingsplan. De flesta behandlingar tar mindre än en timme.

HUR VET JAG VILKEN PRODUKT SOM ÄR BÄST FÖR MIG?

Du kan fråga din behandlande läkare/sjuksköterska vilken produkt de rekommenderar och varför eftersom alla produkter inte är uppbyggda på samma sätt.

Olika produkter kan upplevas och hålla olika länge. De kan också vara godkända för andra indikationer i ansiktet, vilket betyder att de har kliniska studier som visar att de är effektiva och säkra för just det området.

Läs mer Läs mindre

VAD ÄR VIKTIGT FÖR MIG ATT KÄNNA TILL OM SKÖNHETSKLINIKEN?

Juvéderm säljs endast till medicinskt utbildad personal som läkare och sjuksköterskor. Det är något vi på Allergan har bestämt för att öka din säkerhet. Dessa får även träning i hur produkterna ska injiceras för att uppnå ett säkert och naturligt resultat.

Din första konsultation skall alltid vara ansikte mot ansikte med din valda behandlare som tar din fulla medicinska historik och bedömmer om du är är lämplig för att göra en behandling med filler.

Du skall aldrig känna dig pressad att göra en behandling. För att få en checklista på frågor som du skall diskutera med din behandlare besök ”Nästa steg” på den här sidan

Läs mer Läs mindre

VEM KAN INJICERA JUVÉDERM?

Den som utför behandlingar med Juvéderm måste vara antingen utbildad läkare eller sjuksköterska. Det har vi på Allergan bestämt för att öka din säkerhet.

KOMMER DET ATT GÖRA ONT?

Juvéderm injiceras med en mycket tunn nål. Det känns som ett litet stick vid injektionsstället men det är en väldigt kort stund. Produkten innehåller sedan ett bedövningsmedel (Lidokain) för att göra behandlingen så smärtfri som möjligt.

ÄR ALLA BEHANDLINGAR DYRA?

Det behöver dem inte vara. Din behandlare kan skräddarsy en behandlingsplan som passar din budget.

En behandlingsplan består ofta av flera planerade behandlingar som leder gradvis fram till det önskade resultatet. Behandlingstillfällena kan vara med månader mellan varje tillfälle vilket också kan anpassas efter din budget.


Läs mer Läs mindre
TILLBAKA