PATIENTUPPLEVELSER

Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna och miljontals användare i hela världen använder Juvéderm för att motverka ålderstecken och förbättra sitt utseende.
Här kan du läsa om några av deras berättelser.

Jenny 43

Jag tror inte att man måste välja mellan sin figur och sitt ansikte. Jag valde fillers eftersom jag tränar mycket och jag märkte att mitt ansikte började förlora volym.

Fillers gjorde mina kinder fylliga igen och gav mig ett naturligt resultat, något som är väldigt viktigt för mig. Jag reser mycket i jobbet och det är härligt att se fräsch ut trots alla flygresor. Jag tyckte att det var bra att prata med en behandlare eftersom jag fick hjälp med att hitta mina problemområden. Jag kan varmt rekommendera en konsultation.

Funderar du på att ta nästa steg? Läs mer om hur fillers kan ge dig fylligare kinder.

BEHANDLINGSRESULTAT
Läs hennes berättelse Stänga
helle

Carola 50

Jag använder fillers eftersom jag vill vara en snygg 50-åring! Jag ville ha något som ger ett naturligt resultat och verkligen gör en skillnad för mitt utseende.

Linjerna från näsan till läpparna började bli väldigt djupa och jag ville släta ut dem. Linjerna och rynkorna gjorde att jag såg äldre ut än jag känner mig. Efter behandlingen med fillers började jag tycka mycket mer om mitt utseende. Det här är mitt råd till andra när det gäller behandling: Det är bara du som vet varför du vill ha en förändring, och om det känns rätt är det bara att satsa!

Funderar du på att ta nästa steg? Läs mer om hur fillers kan ge dina kindben det lyft du vill ha.

Behandlingsresultat
Läs hennes berättelse Stänga
carol

HANNA 35

Jag och mina vänner älskar att testa nya produkter och skönhetsbehandlingar. Fillers är något jag gör eftersom de ger mig naturliga resultat och jag vill absolut inte se konstgjord ut.

Jag skulle aldrig sätta på mig konstgjorda naglar! Fillers har hjälpt mig att fylla ut mina läppar och släta ut linjerna runt munnen. Om du väljer rätt behandlare kan fillers få dig att se pigg och fräsch ut även när du försöker få ihop livet med både jobb och familj.

Funderar du på att ta nästa steg? Läs mer om hur fillers kan ge dig fylligare läppar samtidigt som de ser naturliga ut.

Behandlingsresultat
Läs hennes berättelse Stänga
hannah

Anna 69

I min ålder hjälper inte krämer och lotioner längre. Jag är nästan 70 år gammal och fillers har hjälpt mig att bli ursnygg trots min ålder.

När jag blev äldre tyckte jag att mitt ansikte såg trött ut, och i min ålder hjälper inte krämer och lotioner längre. Jag är nästan 70 år gammal och fillers har hjälpt mig att bli ursnygg trots min ålder. Det finns ingen som kan gissa att jag har gjort något med ansiktet. Kråksparkarna i ögonvrårna gjorde att jag kände mig väldigt gammal. Jag ville ha en behandling som kunde ge resultat utan att förändra mitt utseende. Jag tycker om hur fillers ger mig naturliga resultat utan att göra ansiktet stelt, och att mina ögon ler när jag gör det. Fillers skapar den bästa versionen av mig själv, och bara det är en anledning att göra det.

Funderar du på att ta nästa steg? Ta reda på hur du kan släta ut linjer runt ögonen.

Behandlingsresultat
Läs hennes berättelse Stänga
carole

Det börjar med ett samtal

Det är fullt naturligt att ha frågor innan du bokar en konsultation. Läs mer om vad du kan förvänta dig av en konsultation.

Hitta en klinik

Är du intresserad av att veta mer om hur en injektion med Juvéderm kan förbättra ditt utseende?

Ta ett första steg och boka en konsultation med en läkare eller sjuksköterska. Använd vår sökmotor för att hitta en behandlare nära dig.

Postadress