Vad är fillers?

Juvéderm är en gel som består av hyaluronsyra. Gelen injiceras med en tunn nål under huden och verkar på olika sätt beroende på behandlingsområde. Produkterna kan användas på tre olika sätt:

1. Reducera eller släta ut linjer, rynkor och veck.
2. Förstärka läpparna eller ansiktets konturer.
3. Addera förlorad volym i exempelvis kinder och haka.

Är det skillnad på fillers och andra injektionsbehandlingar?

Fillers är en injektionsbehandling i ansiktet. Men alla injektionsbehandlingar i ansiktet är inte fillers. Vissa injektioner får musklerna att slappna av vilket kan släta ut rynkorna medan fillers bokstavligen fyller ut rynkorna.

Fillers kan vara både permanenta och tillfälliga. En permanent filler ger permanenta resultat, men det innebär också att du måste leva med resultatet resten av livet. Sedan finns det fillers som kan ha hållbara och varaktiga resultat som kroppen själv bryter ner, och vars effekt försvinner så småningom. 

Fillers kan bestå av olika ingredienser men alla strävar efter ett resultat som syns omedelbart efter behandlingen. När du använder fillers i specifika områden i ansiktet kan du få en effekt som påminner om ett ansiktslyft, samtidigt som du undviker invasiva och kostsamma kirurgiska ingrepp.

En vanlig fillertyp är den som innehåller hyaluronsyra (HA), som Juvéderm. HA-fillers är naturliga fillers som injiceras direkt i huden för att minska tecken på åldrande och förbättra hudkvaliteten genom att tillföra fukt där den behövs. Dessutom tillför de volym för att antingen återskapa förlorad volym eller för att ge en diskret förbättring av ditt utseende som gör att du får ett piggare och fräschare utseende.

Utforska ett behandlingsområde

Fillers med hyaluronsyra är en skonsam behandling som kan behandla många delar av ditt ansikte. Välj område och läs mer:

Dina ögon

Om du är en av alla kvinnor som oroar sig för hur åldrandet påverkar ögonen kanske det finns en lösning för dig.

Dina ögon

Dina kinder

Kindbenen markerar vårt ansikte, men med åren förändras våra strukturer. Dags att ge dem ett lyft?

Dina kinder

Dina läppar

Med Juvéderm fillers kan du göra dina tunna läppar fylligare samtidigt som en naturlig känsla och form bevaras.

Dina läppar

Din ansiktsform

Ge dig själv ett helhetslyft där du förstärker ansiktets konturer och adderar förlorad volym i exempelvis kinder och haka.

Din ansiktsform