FÖRBÄTTRA DIN ANSIKTSFORM

Ett ungdomligt ansikte har en jämn fördelning av fett under huden vilket ger runda konturer, höga kindben och en tydlig käklinje. Med åren förlorar ansiktet sin form. Läs mer om hur Juvèderm kan hjälpa dig att förbättra dina konturer i ansiktet.

Behandlingsresultat

En filler som Juvéderm ersätter förlorad hyaluronsyra djupt ner i huden för att åstadkomma en ungdomlig spänst med höga, välmarkerade kindben eller käklinje.

97 %

av patienterna rapporterade ”förbättrade” eller ”mycket förbättrade” resultat direkt efter en behandling med Juvéderm®

Du kan få ett ansiktslyft med behandlingsresultat som liknar de effekter som efter ett kirurgiskt ingrepp genom att injicera fillers i specifika områden utan den återhämtningstid som du behöver efter ett kirurgiskt ingrepp. När du tillför volym i kinderna lyfts hela nedre delen av ansiktet, käklinjen slätas ut och du får en mer välmarkerad haka.

Det finns olika behandlingsmetoder som går att anpassa efter dina behov. Oavsett om du har ett specifikt problem eller ett mer allmänt bekymmer kan din behandlande läkare eller sjuksköterska ta fram en personlig behandlingsplan som lyfter fram fördelarna i ditt ansikte samtidigt som du fortfarande ser ut som dig själv. Se olika behandlingsresultat för att se hur fillers kan ge dig det utseende du vill ha.

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingstiden kan variera beroende på hur många områden i ansiktet som ska behandlas. Din behandlande läkare/sjuksköterska kommer att berätta hur lång tid din behandling kommer att ta efter att ni tillsammans lagt upp en behandlingsplan. De flesta behandlingar tar mindre än en timme.

Hur snabbt ser jag resultat?

En injektionsbehandling med Juvéderm är ett icke invasivt ingrepp. Resultatet syns direkt efter behandling och du kan återgå till dina till dina vardagliga sysslor. Du bör dock följa de råd som ges av din injicerare som tex att undvika make-up i 12 timmar efter din injektionsbehandling.

Hur länge varar resultaten?

Resultatet håller vanligtvis upp till ett år, men i vissa fall upp till 18 månader beroende på vilken produkt i Juvedermserien som använts samt vilken del av ansiktet som behandlats. Din behandlare kan svara mer exakt på denna fråga utifrån den behandlingsplan som skräddarsys för just dig och ditt ansikte.