Fillers för mellanansiktet

När dina kinder förlorar volym börjar de hänga och ansiktets ungdomliga form går förlorad. Läs mer om hur fillers kan återskapa högre och mer markerade kinder.

Behandlingsresultat

98 %

såg en förbättring av nasolabialvecket efter behandling med Juvéderm®

En filler med hyaluronsyra (HA) som Juvéderm ersätter förlorad HA djupt ner i huden, för att tillföra en ungdomlig spänst för att få de där höga och väldefinierade kinderna du gärna vill ha.

Med en kombination av HA och extra volym får dina kinder ett lyft och ökad elasticitet vilket skapar den markering du vill ha. Om det är nasolabialvecken du oroar dig för kan din behandlare skräddarsy en behandling med fillers för kinder som tillför volym och slätar ut vecken.

De olika behandlingsteknikerna gör att du kan få en skräddarsydd, personlig behandling. Oavsett om det rör sig om nasolabialveck eller ett mer allmänt bekymmer kan din behandlare ta fram en personlig behandlingsplan, som tar fram det bästa i ditt ansikte – samtidigt som du fortfarande ser ut som dig själv. Se olika behandlingsresultat för att se hur fillers kan ge dig det utseende du vill ha.

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingstiden kan variera beroende på hur många områden i ansiktet som ska behandlas. Din behandlande läkare/sjuksköterska kommer att berätta hur lång tid din behandling kommer att ta efter att ni tillsammans lagt upp en behandlingsplan. De flesta behandlingar tar mindre än en timme.

Hur snabbt ser jag resultat?

En injektionsbehandling med Juvéderm är ett icke invasivt ingrepp. Resultatet syns direkt efter behandling och du kan återgå till dina till dina vardagliga sysslor. Du bör dock följa de råd som ges av din injicerare som tex att undvika make-up i 12 timmar efter din injektionsbehandling.

Hur länge varar resultaten?

Resultatet håller vanligtvis upp till ett år, men i vissa fall upp till 18 månader beroende på vilken produkt i Juvedermserien som använts samt vilken del av ansiktet som behandlats. Din behandlare kan svara mer exakt på denna fråga utifrån den behandlingsplan som skräddarsys för just dig och ditt ansikte.