Ögonområdet

Volymförlust, linjer och mörka ringar under ögonen är problem som många upplever. Lär dig mer om hur detta kan åtgärdas och hur du kan få en piggare och öpppnare blick med Juvéderm.

Behandlingsresultat

53 %

av alla kvinnor oroar sig för hur åldrandet påverkar deras ögon. Så du är inte ensam!

Börjar du få påsar under ögonen trots att du har fått dina åtta timmars sömn? Med tiden kan dina ögon börja se lite trötta ut, och påsar och linjer kan börja smyga sig fram på grund av att ansiktet förlorar sin fyllighet och skelettet förändras. Juvéderm, ersätter förlusten av hyaluronsyra i huden och ger en ökad fyllighet och slätar ut linjer och påsar under ögonen.

Du kan få ett naturligt och ungdomligt utseende genom att tillföra volym till området runt ögonen, korrigera kråksparkar och lyfta ögonbrynen för att förbättra symmetrin i ansiktet. De olika behandlingarna gör också att du kan välja en skräddarsydd lösning.

Oavsett om du har ett specifikt problem, som exempelvis kråksparkar, eller andra bekymmer kan din läkare/sjuksköterska ta fram en personlig behandlingsplan som tar fram det bästa i ditt ansikte – samtidigt som du fortfarande ser ut som dig själv. Titta på olika behandlingsresultat för att se hur fillers kan fräscha upp området kring dina ögon.

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingstiden kan variera beroende på hur många områden i ansiktet som ska behandlas. Din behandlande läkare/sjuksköterska kommer att berätta hur lång tid din behandling kommer att ta efter att ni tillsammans lagt upp en behandlingsplan. De flesta behandlingar tar mindre än en timme.

Hur snabbt ser jag resultat?

En injektionsbehandling med Juvéderm är ett icke invasivt ingrepp. Resultatet syns direkt efter behandling och du kan återgå till dina till dina vardagliga sysslor. Du bör dock följa de råd som ges av din injicerare som tex att undvika make-up i 12 timmar efter din injektionsbehandling.

Hur länge varar resultaten?

Resultatet håller vanligtvis upp till ett år, men i vissa fall upp till 18 månader beroende på vilken produkt i Juvedermserien som använts samt vilken del av ansiktet som behandlats. Din behandlare kan svara mer exakt på denna fråga utifrån den behandlingsplan som skräddarsys för just dig och ditt ansikte.