Att behandla käk- och hakparti med Juvéderm® VOLUX ger dig ett naturligt resultat som kan få dig att se piggare ut. Effekten av behandlingen kan vara i upp till 18-24 månader2,4, och hela 94 % av patienter som valt den här behandlingen säger sig ha upplevt en förbättring efter tre månader2, §. Kontaktuppgifter till din närmaste Juvédermklinik hittar du längre ned på sidan. Kontakta din klinik för en konsultation redan idag.


Juvéderm® VOLITE

JUVÉDERM® injicerbar hudkvalitetsbehandling som kan bidra till att förbättra hudens återfuktning i upp till 9 månader,*,. Den kan användas för ansikte, hals, dekolletage och händer för att:

  • Förbättra elasticiteten
  • Förbättra utseendet av fina linjer
  • Återfukta huden
  • Förbättra hudens släthet

* I studien användes de vanliga mätverktygen för att bedöma "hudens kvalitet". Dessa instrument är dock inte validerade och har inte utvärderats för klinisk relevans dvs. baserat på den variation som observerats i vissa av dessa data är också den kliniska användarbarheten av dessa mått fortfarande osäker.
Studier som utvärderade Juvéderm® VOLITE använde Juvéderm® VOLITE B (utan lidokain).


Din behandlare kommer under konsultationen att identifiera rätt JUVÉDERM®-behandlingar för dig. Ni kommer att diskutera hur de olika produkterna kan användas för att uppnå just dina mål; fräscha upp ditt utseende, förbättra din profil eller forma dina drag.

Hitta en klinik nära dig och boka en konsultation för att få veta mer.

PERSONALISE IT

En personlig behandlingsplan skapas alltid baserad på dina individuella mål och du kommer att informeras om vilka JUVÉDERM®-behandlingar som behövs för att uppnå resultat.

Före behandling
Möte 1
Möte 2
Möte 3
Bilderna ovan visar en patient som behandlats med JUVÉDERM® vid flera tillfällen på samma dag.

SEE IT

96%
AV PATIENTERNA* MEDDELADE ATT DE VAR FÖRTJUSTA ELLER NÖJDA MED RESULTATET DIREKT EFTER BEHANDLING MED Juvéderm® VOLUMA med lidokain, en del av JUVÉDERM® produktserien.

DO IT

Skapa en behandlingsplan baserat på dina personliga mål tillsammans med din behandlare. Läs mer om konsultationsprocessen eller hitta din närmaste klinik här nedan. Observera att det finns en risk för biverkningar med JUVÉDERM®-fillers.
Kontakta din behandlare med eventuella funderingar.